Gratis downloads

Om elke gelegenheid nog feestelijker te maken heb ik wat dingetjes gemaakt die je gratis kan downloaden om zelf aan de slag te gaan of te gebruiken.

Rozen
Ook met rozen kan je een cadeautje opfleuren! Print de template uit op rood papier, Knip de rondjes uit op het lijntje, draai hem in elkaar en plak het vast.

Roosjes als versiering. Klik op de afbeelding om de template te downloaden
Roosjes als versiering. Klik op de afbeelding om de template te downloaden

Strik
Om je cadeautje te versieren kun je een strik gebruiken! Print hem uit op gekleurd papier, knip hem uit en lijm hem vast.

strikken
Dubbele strik. Klik op de afbeelding om de template te downloaden
Enkele strik. Druk op de afbeelding om te downloaden
Enkele strik. Klik op de afbeelding om de template te downloaden

Babydierenquiz
Het organiseren van een babyshower kan erg leuk zijn. Vaak zet je de toekomstige moeder in het zonnetje en ga je met haar vriendinnen spelletjes spelen of knutselen. Voor de babyshower van een vriendin van mij heb ik een leuke quiz gemaakt over babydieren. Erg leuk en gezellig om te doen! Verdien punten in de vorm van eieren door vragen in verschillende categorie├źn te beantwoorden. Klik op de afbeelding om de quiz te downloaden.

Babydierenquiz voor een babyshower
Babydierenquiz voor een babyshower klik op de afbeelding om de quiz te downloaden.

Slinger
Bij een feestje kan de versiering natuurlijk niet ontbreken. En het is nog leuker om de versiering te maken. Met wat splitpennen, een schaar en wat touw kan je zelf of met je kinderen aan de slag om een mooie slinger te maken. De slinger is zo gemaakt dat je het op gekleurd papier kan afdrukken.

maak je eigen slinger
Klik op de afbeelding om de slinger in word te downloaden